در دنیای امروز، به کار گیری از تکمیل کنندههای غذایی و داروهای تقویتی تحت عنوان یکیاز موادسازنده مراقبت سالم و افزایش عملکرد تن شناخته شدهاست. یکیاز مواد غذایی که بهطور فزایندهای گزینه دقت قرار گرفته، مغز گردو و خرید گردو امسالی میباشد. این نوشتهی علمی به پژوهش دلایل و شواهد علمی پیرامون مصرف تکمیل کنندهها و داروهای تقویتی به یار مغز گردو می پردازد. درپی به تشریح خاصیت مغز گردو، شیوه تعامل آن با کامل کنندهها، نتیجه ها استینافهای علمی جانور و پیشنهادهای کاربردی خوا هیم پرداخت.
پیشگفتار
مصرف کامل کنندههای غذایی و داروهای تقویتی همواره بهتیتر ابزاری جهت ارتقای سطح سالمی، پیشرفت در عملکرد سیستم ایمنی و کاهش خطر ابتلا به بیماریهای مزمن آیتم اعتنا قرار گرفته میباشد. در همین راستا، مغز گردو که از دیرباز تحت عنوان یک منبع بی نیاز از مواد مفید شناخته می شود، تحت عنوان یک یار ایدهآل برای مصرف تکمیل کنندهها مطرح شدهاست. البته چه خصوصیتهایی در مغز گردو وجود داراست که سبب می شود مصرف آن همدم با تکمیل کنندههای تقویتی، افزایش عملکرد و اثربخشی این داروها را ضمانت نماید؟ قیمت گردو تازه
دراین نوشتهیعلمی به پژوهش ظریف این سوال میپردازیم؛ از تشریح خاصیت شیمیایی و بیولوژیکی مغز گردو گرفته تا تأثیرات مثبت آن بر جذب و بیواستفادهشدگی کامل کنندهها. همینطور با استناد به حاصل استینافهای علمی و نظارتهای انجام یافته دراین حوزه، در تلاش هستیم تا برهان علمی مصرف به طور همزمان مغز گردو و تکمیل کنندههای تقویتی را بهطور جامع تشریح کنیم.
چرا بایستی تکمیل کننده ها و داروهای تقویتی را با مغز گردو مصرف کنیم؟
خاصیت مغذی مغز گردو
اسیدهای چرب امگا-۳
یک کدام از مهم ترین خصوصیتهای مغز گردو، دارا بودن مقدار بالایی از اسیدهای چرب امگا-۳ (بهویژه آلفا-لینولنیک اسید) میباشد. این چربیهای موءثر به محافظت سالم قلب، کاهش التهابات و افزایش عملکرد مغز امداد مینمایند. امگا-۳ نقش مهمی در ساختار سلولی، به ویژه سلولهای مغزی داراست و می تواند از بروز بعضا اختلالات عصبی دوری نماید. مطالعات زیادی نماد دادهاند که مصرف مغز گردو می تواند به پیشرفت در عملکرد شناختی و یاد یاری دهد.
آنتیاکسیدانها و ترکیبات ضد التهابی
مغز گردو دارنده ترکیبات آنتیاکسیدانی زیادی مانند پلیفنولها، فلاونوئیدها و ویتامین E میباشد. این ترکیبات سبب ساز کاهش زخم اکسیداتیو در سلولها می گردند. آنتیاکسیدانها نقش مهم در رویارویی با رادیکالهای آزاد داراهستند و می توانند از بروز بیماریهای مزمن مانند سرطان، دیابت و بیماریهای قلبی خودداری نمایند. خلال این، ترکیبات ضد التهابی مو جود در مغز گردو می توانند به کاهش التهابهای مزمن تن یاری نمایند .
ویتامینها و مواد معدنی
خلال اسیدهای چرب و آنتیاکسیدانها، مغز گردو منبع نیکی از ویتامینها (مانند ویتامین B6، ویتامین E) و مواد معدنی (مانند منیزیم، فسفر، روی و آهن) میباشد. این مواد پرخاصیت در همت درست سیستم عصبی، محافظت سالم استخوانها و ارتقاء سیستم ایمنی نقش مهمی دارا هستند. وجود این ارکان در مغز گردو قادر است کامل کنندههای مصرفی را از نگاه مواد پرخاصیت کامل شدن کرده و به فایدهوری بیشتر تن از آن ها یاری دهد.
همه ویتامینها و عنصرها معدنی جان دار در گردو
تأثیر مغز گردو بر جذب و اثربخشی کامل کنندهها
بهبود بیواستفادهشدگی مواد پرخاصیت
یکیاز بحرانهای مصرف تکمیل کنندهها، اعتقادوباور از جذب بی نقص و مؤثر مواد پرخاصیت میباشد. برخی از کامل کنندهها ممکن میباشد در تن بهطور بدون نقص جذب نشوند یا این که اثراتشان به جهت کمبود برخی ترکیبات مغذی کاهش یابد. مغز گردو با دارا بودن چربیهای تندرست و ترکیبات آنتیاکسیدانی میتواند تحت عنوان یک حمل کننده طبیعی کار نماید. این چربیها با ارتقا حل شدن مواد محلول در چربی در دستگاه گوارش، به بهبود جذب و بیواستفادهشدگی کامل کنندههای مصرفی یاری مینمایند.
نقش چربیهای سلامت در ارتقاء جذب داروهای محلول در چربی
تکمیل کنندهها و داروهای تقویتی اکثری مشمول ترکیبات محلول در چربی میباشند؛ بهاین مفهوم که برای جذب باصرفه مستلزم وجود چربی در وعده غذایی می باشند. مصرف مغز گردو که سرشار از اسیدهای چرب امگا-۳ و چربیهای سلامت میباشد، مسئله را برای جذب خوب این کامل کنندهها آماده می آورد. این تعامل به ارتقا اثربخشی داروهای تقویتی یاری کرده و منجر میشود تن بتواند از خاصیت آنان سود بیشتری پیروز شود.
شواهد و حاصل تحقیقهای علمی
مطالعات بر روی اثرات مغز گردو بر تندرست مغز و همت شناختی
تفحصهای علمی زیادی به رسیدگی اثرات مغز گردو بر پیشرفت در عملکرد مغز پرداختهاند. یک تفحص در روزنامه «Journal of Nutrition» نشانه بخشید که مصرف منظم مغز گردو می تواند بهبود قابل توجهی در یاد و سعی شناختی ساخت نماید. این نتیجه ها به جهت حضور چربیهای امگا-۳، آنتیاکسیدانها و پلیفنولهای جانور در گردو به دست آمده میباشد. این ترکیبات با کاهش التهاب و حفظ از سلولهای عصبی، مسئله را برای پیشرفت در عملکرد شناختی مهیا مینمایند .
همینطور، پژوهش ها دیگری علامت دادهاند که مصرف مغز گردو در کنار رژیم غذایی بی نیاز از مواد پرخاصیت میتواند از بروز بیماریهای عصبی مانند آلزایمر پرهیز نماید و فرایند کاهش شناختی را به تأخیر اندازد. این مطالعات علامت میدهند که گردو خیر فقط تحت عنوان یک تکمیل کننده غذایی اثرگذار میباشد، بلکه قادر است تحت عنوان یک ادله تکمیل کنندهکننده در مصرف داروهای تقویتی فعالیت نماید.
پژوهش ها مرتبط با تقویت سیستم ایمنی و کاهش التهاب
یک کدام از دیگر از جوانب اساسی مصرف مغز گردو، تأثیر آن بر سیستم ایمنی و کاهش التهاب میباشد. مطالعههای گوناگون نشانه دادهاند که ترکیبات جانور در مغز گردو میتوانند به تهیه و تنظیم جوابهای ایمنی تن امداد کرده و عمل سلولهای دفاعی را تقویت نمایند. از جمله، یک بازرسی منتشر گردیده در «Clinical Nutrition» آرم اعطا کرد که مصرف مغز گردو سبب ساز کاهش نشانگرهای التهابی در بیماران دچار به بیماریهای مزمن میگردد.
این پژوهش ها نشانه میدهند که مصرف مغز گردو میتواند تحت عنوان یک آنتیاکسیدان و ضدالتهاب طبیعی شغل نماید، که در کنار داروهای تقویتی، به ارتقاء منفعتوری سیستم ایمنی و کاهش استرس اکسیداتیو باعث میشود. به عبارت دیگر، مغز گردو تحت عنوان یک تقویتکننده طبیعی در سیستم دفاعی تن فعالیت کرده و سبب ساز ارتقاء اثربخشی داروهای تقویتی میگردد .
نوهای تحقیقاتی درباره گردو: مروری بر یافتههای نو علمی
سازوکارهای علمی پشت مصرف همزمان تکمیل کنندهها با مغز گردو
ادغام مواد پرخاصیت و بهبود جذب داروها
یکیاز سازوکارهای اصلی در ارتقاء اثربخشی کامل کنندهها، نقش هم زمان مصرف مواد غذایی دربردارنده چربیهای سلامت میباشد. زمانی که تکمیل کنندهها به یاور مغز گردو مصرف میشوند، چربیهای جان دار در گردو تحت عنوان یک حمل کننده فعالیت مینمایند و سبب می گردند مواد مفید محلول در چربی خوب جذب شوند. این پدیده به ویژه برای داروهایی که در محلولهای چربی جذب میگردند عنایت داراست.
پژوهش ها آرم دادهاند که مصرف چربیهای سلامت، سبب ارتقا شغل آنزیمهای گوارشی گردیده و پروسه جذب مواد پرخاصیت را تسهیل مینماید. در فیض، مصرف مغز گردو یار و همدم با تکمیل کنندهها میتواند به بهبود بیواستفادهشدگی و اثربخشی داروها سبب ساز گردد.
تأثیر آنتیاکسیدانها در کاهش استرس اکسیداتیو
استرس اکسیداتیو برهان مهمی در زخم سلولی و کاهش عملکرد سیستم ایمنی تن به شمار میرود. آنتیاکسیدانهای مو جود در مغز گردو با خنثی کردن رادیکالهای آزاد، از بروز جراحتهای سلولی دوری کرده و به محافظت سالم سلولهای تن امداد مینمایند. این کاهش استرس اکسیداتیو موجب افزایش عملکرد داروهای تقویتی و تکمیل کنندهها میگردد، به این دلیل که مواد مفید و دارویی با محیطی سلامتخیس در تن فعالیت مینمایند.
گردو و تأثیر آن بر کاهش استرس در دور و اطراف کاری راهکاری طبیعی برای ارتقا منفعتوری
تعاملات متقابل در متابولیسم داروها
یک کدام از دیگر از سازوکارهای علمی که در مصرف هم زمان کامل کنندهها با مغز گردو مطرح میباشد، تعاملات متقابل در متابولیسم داروها میباشد. چربیهای جان دار در گردو ممکن میباشد سبب ساز تغییرو تحول در سرعت متابولیسم بعضا داروها شوند. به عبارت دیگر، مصرف همزمان گردو میتواند به تهیه ترازو جذب و پراکندگی داروها در تن یاری دهد. این فرمان به ویژه در داروهایی که متابولیسم آن ها به دست اندرکاران محیطی متعلق میباشد، بسیار مداقه داراست.
بعضا مطالعات بالینی نشانه دادهاند که مصرف مواد غذایی دربردارنده چربیهای سلامت قبلی یا این که یار و همدم با داروهای تقویتی میتواند از ارتقاء بیشتراز حد سرعت جذب پرهیز کرده و جذب یکنواخت و پایداری از داروها به وجود آورد. این خصوصیت به ویژه در اشخاص مسن یا این که افرادی که اشتباهات گوارشی داراهستند، از التفات ویژهای شامل است .
سفارشهای کاربردی و نکات بهداشتی
گزینش کامل کنندههای کیفیت خوب
اولین گام در منفعتمندی از اثرات مثبت مغز گردو، گزینش تکمیل کنندههای غذایی کیفیت عالی و استاندارد میباشد. مصرف تکمیل کنندههایی که از منابع دارای اعتبار تهیه و تنظیم گردیده و دربردارنده ترکیبات ثابتگردیده علمی می باشند، منجر میگردد تا اثرات مثبت مصرف به طور همزمان با مغز گردو به حداکثر رسد. سفارش می شود قبل از مصرف هرگونه کامل کننده یا این که داروی تقویتی، با دکتر یا این که کارشناس تغذیه مشورت کردن گردد.
زمانبندی مصرف
برای بهبود جذب و اثربخشی تکمیل کنندهها، زمانبندی مصرف میتواند نقش مهمی داشته باشد. برای مثال، مصرف مغز گردو در وعده ناشتایی یا این که دربین وعده یار و همدم با تکمیل کنندههای محلول در چربی قادر است جذب مواد پرخاصیت را ارتقاء دهد. همینطور، تقسیم دوزهای تکمیل کننده در حین روز و مصرف آنها به هم پا وعدههای غذایی دارنده چربی تندرست قادر است از نوسانات قند خون و بقیه عوارض احتمالی خودداری نماید.
رعایت رژیم غذایی متعادل
مصرف تکمیل کنندهها و داروهای تقویتی فقط بخشی از پروسه بهبود سالمی میباشد. داشتن یک رژیم غذایی متعادل و متنوع که مشتمل بر میوهها، صیفیجات، منابع پروتئینی و چربیهای تندرست باشد، نقش بسیار مهمی در افزایش عملکرد کلی تن داراست. مصرف منظم مغز گردو به یار بقیه مواد غذایی تندرست، سبب ساز میگردد تا کل نیازهای مغذی تن به شایسته ترین صورت تأمین گردد و از بروز نواقص تغذیهای خودداری شود.
اعتنا به ترازو مصرف
هرچند که مغز گردو دارنده خاصیت بسیار اثر گذار میباشد، ولی مصرف بیشتراز حد آن ممکن میباشد به جهت کالری بالا و وجود چربیهای اشباع گردیده (در شکل مصرف غلط) سبب به ارتقا وزن خواهد شد. بدین ترتیب، سفارش می گردد روزمره مقدار معقولی از مغز گردو (به عنوان مثالً یک مشت خرد یا این که حدود ۳۰ گرم) استفاده شود تا از فواید آن منفعتمند گردیده و از عوارض احتمالی خودداری خواهد شد.
هماهنگ شدن با بقیه داروها
اشخاصی که داروهای خاصی مصرف مینمایند، به ویژه داروهایی که متابولیسم آنان بوسیله آنزیمهای کبدی تهیه می شود، می بایست دربارهی مصرف هم زمان مغز گردو با تکمیل کنندهها و داروها مشاوره نمایند. برخی از ترکیبات جان دار در گردو ممکن میباشد با داروها تعامل داشته باشند و بر تاثیر بخشی آن ها تأثیر بگذارند. براین اساس، هماهنگ شدن با دکتر یا این که دارای تخصص داروسازی پیش از ساختوساز تغییر و تحول در رژیم مصرفی ضروری میباشد.
چرا بایستی کامل کننده ها و داروهای تقویتی را با مغز گردو مصرف کنیم؟
سودگیری
با نگاهی جامع به خاصیت مغذی مغز گردو و اثرات آن بر بهبود جذب و اثربخشی تکمیل کنندهها، میقدرت سود گرفت که مصرف همزمان این ماده غذایی پر ارزش با داروهای تقویتی و کامل کنندههای غذایی دارنده اثرات مثبت قابل توجهی میباشد. مغز گردو با دارا بودن اسیدهای چرب امگا-۳، آنتیاکسیدانهای قدرتمند و مواد معدنی، خیر صرفا به افزایش عملکرد سیستم عصبی و کاهش التهاب امداد مینماید، بلکه مورد را برای جذب خوب و بیواستفادهشدگی کامل کنندهها مهیا میاورد.
مثلا دلایل مهم به کار گیری از مغز گردو به همدم کامل کنندهها میاقتدار به موردها تحت اشاره نمود:
ارتقاء بیواستفادهشدگی تکمیل کنندهها: چربیهای سلامت جان دار در گردو سبب بهبود حل شدن مواد محلول در چربی گردیده و جذب مؤثرتر آن ها را ضمانت مینمایند.
کاهش استرس اکسیداتیو: آنتیاکسیدانهای مو جود در گردو با خنثیسازی رادیکالهای آزاد از زخم سلولی دوری کرده و سعی داروها را بهبود می بخشند.
تقویت سیستم ایمنی: مواد مفید جانور در گردو با تهیه و تنظیم جوابهای ایمنی و کاهش التهابهای مزمن، اثرات کامل کنندههای تقویتی را تقویت مینمایند.
افزایش عملکرد مغزی: مصرف منظم گردو با ارتقاء سطح اسیدهای چرب امگا-۳ و بقیه مواد مفید به تقویت سعی شناختی و یاد یاری مینماید.
تهیه و تنظیم متابولیسم داروها: ترکیبات جان دار در گردو میتوانند متابولیسم داروهای تقویتی را تهیه و تنظیم کرده و جذب یکنواختتری از آن ها ساخت و ساز نمایند.
با دقت به همگی شواهد علمی مو جود، میقدرت اظهارکرد که مصرف مغز گردو یاروهمدم با تکمیل کنندهها خیر فقط به جهت خاصیت ذاتی آن، بلکه به جهت تعاملات مثبت آن با داروهای محلول در چربی و کاهش استرس اکسیداتیو، یک استراتژی زیرکانه برای بهبود تندرست همگانی به حساب میآید.
برای افرادی که در پی ارتقا اثربخشی داروهای تقویتی میباشند، پیشنهاد میگردد به مصرف منظم مغز گردو در کنار کامل کنندههای غذایی اعتنا ویژهای داشته باشند. مخلوط این دو دلیل قادر است به پیشرفت در عملکرد سلولی، تقویت سیستم ایمنی و در غایت بهبود چگونگی معاش یاری دهد.
در نقطه پایان، اعتنا به نکات مصرفی، گزینش تکمیل کنندههای کیفیت خوب، رعایت رژیم غذایی متعادل و مشاوره با متخصصین، از مهم ترین قدمهایی میباشد که میتواند به حداکثر رساندن فواید مصرف به طور همزمان مغز گردو و داروهای تقویتی بیانجامد.
پیشگفتار
مصرف کامل کنندههای غذایی و داروهای تقویتی همواره بهتیتر ابزاری جهت ارتقای سطح سالمی، پیشرفت در عملکرد سیستم ایمنی و کاهش خطر ابتلا به بیماریهای مزمن آیتم اعتنا قرار گرفته میباشد. در همین راستا، مغز گردو که از دیرباز تحت عنوان یک منبع بی نیاز از مواد مفید شناخته می شود، تحت عنوان یک یار ایدهآل برای مصرف تکمیل کنندهها مطرح شدهاست. البته چه خصوصیتهایی در مغز گردو وجود داراست که سبب می شود مصرف آن همدم با تکمیل کنندههای تقویتی، افزایش عملکرد و اثربخشی این داروها را ضمانت نماید؟ قیمت گردو تازه
دراین نوشتهیعلمی به پژوهش ظریف این سوال میپردازیم؛ از تشریح خاصیت شیمیایی و بیولوژیکی مغز گردو گرفته تا تأثیرات مثبت آن بر جذب و بیواستفادهشدگی کامل کنندهها. همینطور با استناد به حاصل استینافهای علمی و نظارتهای انجام یافته دراین حوزه، در تلاش هستیم تا برهان علمی مصرف به طور همزمان مغز گردو و تکمیل کنندههای تقویتی را بهطور جامع تشریح کنیم.
چرا بایستی تکمیل کننده ها و داروهای تقویتی را با مغز گردو مصرف کنیم؟
خاصیت مغذی مغز گردو
اسیدهای چرب امگا-۳
یک کدام از مهم ترین خصوصیتهای مغز گردو، دارا بودن مقدار بالایی از اسیدهای چرب امگا-۳ (بهویژه آلفا-لینولنیک اسید) میباشد. این چربیهای موءثر به محافظت سالم قلب، کاهش التهابات و افزایش عملکرد مغز امداد مینمایند. امگا-۳ نقش مهمی در ساختار سلولی، به ویژه سلولهای مغزی داراست و می تواند از بروز بعضا اختلالات عصبی دوری نماید. مطالعات زیادی نماد دادهاند که مصرف مغز گردو می تواند به پیشرفت در عملکرد شناختی و یاد یاری دهد.
آنتیاکسیدانها و ترکیبات ضد التهابی
مغز گردو دارنده ترکیبات آنتیاکسیدانی زیادی مانند پلیفنولها، فلاونوئیدها و ویتامین E میباشد. این ترکیبات سبب ساز کاهش زخم اکسیداتیو در سلولها می گردند. آنتیاکسیدانها نقش مهم در رویارویی با رادیکالهای آزاد داراهستند و می توانند از بروز بیماریهای مزمن مانند سرطان، دیابت و بیماریهای قلبی خودداری نمایند. خلال این، ترکیبات ضد التهابی مو جود در مغز گردو می توانند به کاهش التهابهای مزمن تن یاری نمایند .
ویتامینها و مواد معدنی
خلال اسیدهای چرب و آنتیاکسیدانها، مغز گردو منبع نیکی از ویتامینها (مانند ویتامین B6، ویتامین E) و مواد معدنی (مانند منیزیم، فسفر، روی و آهن) میباشد. این مواد پرخاصیت در همت درست سیستم عصبی، محافظت سالم استخوانها و ارتقاء سیستم ایمنی نقش مهمی دارا هستند. وجود این ارکان در مغز گردو قادر است کامل کنندههای مصرفی را از نگاه مواد پرخاصیت کامل شدن کرده و به فایدهوری بیشتر تن از آن ها یاری دهد.
همه ویتامینها و عنصرها معدنی جان دار در گردو
تأثیر مغز گردو بر جذب و اثربخشی کامل کنندهها
بهبود بیواستفادهشدگی مواد پرخاصیت
یکیاز بحرانهای مصرف تکمیل کنندهها، اعتقادوباور از جذب بی نقص و مؤثر مواد پرخاصیت میباشد. برخی از کامل کنندهها ممکن میباشد در تن بهطور بدون نقص جذب نشوند یا این که اثراتشان به جهت کمبود برخی ترکیبات مغذی کاهش یابد. مغز گردو با دارا بودن چربیهای تندرست و ترکیبات آنتیاکسیدانی میتواند تحت عنوان یک حمل کننده طبیعی کار نماید. این چربیها با ارتقا حل شدن مواد محلول در چربی در دستگاه گوارش، به بهبود جذب و بیواستفادهشدگی کامل کنندههای مصرفی یاری مینمایند.
نقش چربیهای سلامت در ارتقاء جذب داروهای محلول در چربی
تکمیل کنندهها و داروهای تقویتی اکثری مشمول ترکیبات محلول در چربی میباشند؛ بهاین مفهوم که برای جذب باصرفه مستلزم وجود چربی در وعده غذایی می باشند. مصرف مغز گردو که سرشار از اسیدهای چرب امگا-۳ و چربیهای سلامت میباشد، مسئله را برای جذب خوب این کامل کنندهها آماده می آورد. این تعامل به ارتقا اثربخشی داروهای تقویتی یاری کرده و منجر میشود تن بتواند از خاصیت آنان سود بیشتری پیروز شود.
شواهد و حاصل تحقیقهای علمی
مطالعات بر روی اثرات مغز گردو بر تندرست مغز و همت شناختی
تفحصهای علمی زیادی به رسیدگی اثرات مغز گردو بر پیشرفت در عملکرد مغز پرداختهاند. یک تفحص در روزنامه «Journal of Nutrition» نشانه بخشید که مصرف منظم مغز گردو می تواند بهبود قابل توجهی در یاد و سعی شناختی ساخت نماید. این نتیجه ها به جهت حضور چربیهای امگا-۳، آنتیاکسیدانها و پلیفنولهای جانور در گردو به دست آمده میباشد. این ترکیبات با کاهش التهاب و حفظ از سلولهای عصبی، مسئله را برای پیشرفت در عملکرد شناختی مهیا مینمایند .
همینطور، پژوهش ها دیگری علامت دادهاند که مصرف مغز گردو در کنار رژیم غذایی بی نیاز از مواد پرخاصیت میتواند از بروز بیماریهای عصبی مانند آلزایمر پرهیز نماید و فرایند کاهش شناختی را به تأخیر اندازد. این مطالعات علامت میدهند که گردو خیر فقط تحت عنوان یک تکمیل کننده غذایی اثرگذار میباشد، بلکه قادر است تحت عنوان یک ادله تکمیل کنندهکننده در مصرف داروهای تقویتی فعالیت نماید.
پژوهش ها مرتبط با تقویت سیستم ایمنی و کاهش التهاب
یک کدام از دیگر از جوانب اساسی مصرف مغز گردو، تأثیر آن بر سیستم ایمنی و کاهش التهاب میباشد. مطالعههای گوناگون نشانه دادهاند که ترکیبات جانور در مغز گردو میتوانند به تهیه و تنظیم جوابهای ایمنی تن امداد کرده و عمل سلولهای دفاعی را تقویت نمایند. از جمله، یک بازرسی منتشر گردیده در «Clinical Nutrition» آرم اعطا کرد که مصرف مغز گردو سبب ساز کاهش نشانگرهای التهابی در بیماران دچار به بیماریهای مزمن میگردد.
این پژوهش ها نشانه میدهند که مصرف مغز گردو میتواند تحت عنوان یک آنتیاکسیدان و ضدالتهاب طبیعی شغل نماید، که در کنار داروهای تقویتی، به ارتقاء منفعتوری سیستم ایمنی و کاهش استرس اکسیداتیو باعث میشود. به عبارت دیگر، مغز گردو تحت عنوان یک تقویتکننده طبیعی در سیستم دفاعی تن فعالیت کرده و سبب ساز ارتقاء اثربخشی داروهای تقویتی میگردد .
نوهای تحقیقاتی درباره گردو: مروری بر یافتههای نو علمی
سازوکارهای علمی پشت مصرف همزمان تکمیل کنندهها با مغز گردو
ادغام مواد پرخاصیت و بهبود جذب داروها
یکیاز سازوکارهای اصلی در ارتقاء اثربخشی کامل کنندهها، نقش هم زمان مصرف مواد غذایی دربردارنده چربیهای سلامت میباشد. زمانی که تکمیل کنندهها به یاور مغز گردو مصرف میشوند، چربیهای جان دار در گردو تحت عنوان یک حمل کننده فعالیت مینمایند و سبب می گردند مواد مفید محلول در چربی خوب جذب شوند. این پدیده به ویژه برای داروهایی که در محلولهای چربی جذب میگردند عنایت داراست.
پژوهش ها آرم دادهاند که مصرف چربیهای سلامت، سبب ارتقا شغل آنزیمهای گوارشی گردیده و پروسه جذب مواد پرخاصیت را تسهیل مینماید. در فیض، مصرف مغز گردو یار و همدم با تکمیل کنندهها میتواند به بهبود بیواستفادهشدگی و اثربخشی داروها سبب ساز گردد.
تأثیر آنتیاکسیدانها در کاهش استرس اکسیداتیو
استرس اکسیداتیو برهان مهمی در زخم سلولی و کاهش عملکرد سیستم ایمنی تن به شمار میرود. آنتیاکسیدانهای مو جود در مغز گردو با خنثی کردن رادیکالهای آزاد، از بروز جراحتهای سلولی دوری کرده و به محافظت سالم سلولهای تن امداد مینمایند. این کاهش استرس اکسیداتیو موجب افزایش عملکرد داروهای تقویتی و تکمیل کنندهها میگردد، به این دلیل که مواد مفید و دارویی با محیطی سلامتخیس در تن فعالیت مینمایند.
گردو و تأثیر آن بر کاهش استرس در دور و اطراف کاری راهکاری طبیعی برای ارتقا منفعتوری
تعاملات متقابل در متابولیسم داروها
یک کدام از دیگر از سازوکارهای علمی که در مصرف هم زمان کامل کنندهها با مغز گردو مطرح میباشد، تعاملات متقابل در متابولیسم داروها میباشد. چربیهای جان دار در گردو ممکن میباشد سبب ساز تغییرو تحول در سرعت متابولیسم بعضا داروها شوند. به عبارت دیگر، مصرف همزمان گردو میتواند به تهیه ترازو جذب و پراکندگی داروها در تن یاری دهد. این فرمان به ویژه در داروهایی که متابولیسم آن ها به دست اندرکاران محیطی متعلق میباشد، بسیار مداقه داراست.
بعضا مطالعات بالینی نشانه دادهاند که مصرف مواد غذایی دربردارنده چربیهای سلامت قبلی یا این که یار و همدم با داروهای تقویتی میتواند از ارتقاء بیشتراز حد سرعت جذب پرهیز کرده و جذب یکنواخت و پایداری از داروها به وجود آورد. این خصوصیت به ویژه در اشخاص مسن یا این که افرادی که اشتباهات گوارشی داراهستند، از التفات ویژهای شامل است .
سفارشهای کاربردی و نکات بهداشتی
گزینش کامل کنندههای کیفیت خوب
اولین گام در منفعتمندی از اثرات مثبت مغز گردو، گزینش تکمیل کنندههای غذایی کیفیت عالی و استاندارد میباشد. مصرف تکمیل کنندههایی که از منابع دارای اعتبار تهیه و تنظیم گردیده و دربردارنده ترکیبات ثابتگردیده علمی می باشند، منجر میگردد تا اثرات مثبت مصرف به طور همزمان با مغز گردو به حداکثر رسد. سفارش می شود قبل از مصرف هرگونه کامل کننده یا این که داروی تقویتی، با دکتر یا این که کارشناس تغذیه مشورت کردن گردد.
زمانبندی مصرف
برای بهبود جذب و اثربخشی تکمیل کنندهها، زمانبندی مصرف میتواند نقش مهمی داشته باشد. برای مثال، مصرف مغز گردو در وعده ناشتایی یا این که دربین وعده یار و همدم با تکمیل کنندههای محلول در چربی قادر است جذب مواد پرخاصیت را ارتقاء دهد. همینطور، تقسیم دوزهای تکمیل کننده در حین روز و مصرف آنها به هم پا وعدههای غذایی دارنده چربی تندرست قادر است از نوسانات قند خون و بقیه عوارض احتمالی خودداری نماید.
رعایت رژیم غذایی متعادل
مصرف تکمیل کنندهها و داروهای تقویتی فقط بخشی از پروسه بهبود سالمی میباشد. داشتن یک رژیم غذایی متعادل و متنوع که مشتمل بر میوهها، صیفیجات، منابع پروتئینی و چربیهای تندرست باشد، نقش بسیار مهمی در افزایش عملکرد کلی تن داراست. مصرف منظم مغز گردو به یار بقیه مواد غذایی تندرست، سبب ساز میگردد تا کل نیازهای مغذی تن به شایسته ترین صورت تأمین گردد و از بروز نواقص تغذیهای خودداری شود.
اعتنا به ترازو مصرف
هرچند که مغز گردو دارنده خاصیت بسیار اثر گذار میباشد، ولی مصرف بیشتراز حد آن ممکن میباشد به جهت کالری بالا و وجود چربیهای اشباع گردیده (در شکل مصرف غلط) سبب به ارتقا وزن خواهد شد. بدین ترتیب، سفارش می گردد روزمره مقدار معقولی از مغز گردو (به عنوان مثالً یک مشت خرد یا این که حدود ۳۰ گرم) استفاده شود تا از فواید آن منفعتمند گردیده و از عوارض احتمالی خودداری خواهد شد.
هماهنگ شدن با بقیه داروها
اشخاصی که داروهای خاصی مصرف مینمایند، به ویژه داروهایی که متابولیسم آنان بوسیله آنزیمهای کبدی تهیه می شود، می بایست دربارهی مصرف هم زمان مغز گردو با تکمیل کنندهها و داروها مشاوره نمایند. برخی از ترکیبات جان دار در گردو ممکن میباشد با داروها تعامل داشته باشند و بر تاثیر بخشی آن ها تأثیر بگذارند. براین اساس، هماهنگ شدن با دکتر یا این که دارای تخصص داروسازی پیش از ساختوساز تغییر و تحول در رژیم مصرفی ضروری میباشد.
چرا بایستی کامل کننده ها و داروهای تقویتی را با مغز گردو مصرف کنیم؟
سودگیری
با نگاهی جامع به خاصیت مغذی مغز گردو و اثرات آن بر بهبود جذب و اثربخشی تکمیل کنندهها، میقدرت سود گرفت که مصرف همزمان این ماده غذایی پر ارزش با داروهای تقویتی و کامل کنندههای غذایی دارنده اثرات مثبت قابل توجهی میباشد. مغز گردو با دارا بودن اسیدهای چرب امگا-۳، آنتیاکسیدانهای قدرتمند و مواد معدنی، خیر صرفا به افزایش عملکرد سیستم عصبی و کاهش التهاب امداد مینماید، بلکه مورد را برای جذب خوب و بیواستفادهشدگی کامل کنندهها مهیا میاورد.
مثلا دلایل مهم به کار گیری از مغز گردو به همدم کامل کنندهها میاقتدار به موردها تحت اشاره نمود:
ارتقاء بیواستفادهشدگی تکمیل کنندهها: چربیهای سلامت جان دار در گردو سبب بهبود حل شدن مواد محلول در چربی گردیده و جذب مؤثرتر آن ها را ضمانت مینمایند.
کاهش استرس اکسیداتیو: آنتیاکسیدانهای مو جود در گردو با خنثیسازی رادیکالهای آزاد از زخم سلولی دوری کرده و سعی داروها را بهبود می بخشند.
تقویت سیستم ایمنی: مواد مفید جانور در گردو با تهیه و تنظیم جوابهای ایمنی و کاهش التهابهای مزمن، اثرات کامل کنندههای تقویتی را تقویت مینمایند.
افزایش عملکرد مغزی: مصرف منظم گردو با ارتقاء سطح اسیدهای چرب امگا-۳ و بقیه مواد مفید به تقویت سعی شناختی و یاد یاری مینماید.
تهیه و تنظیم متابولیسم داروها: ترکیبات جان دار در گردو میتوانند متابولیسم داروهای تقویتی را تهیه و تنظیم کرده و جذب یکنواختتری از آن ها ساخت و ساز نمایند.
با دقت به همگی شواهد علمی مو جود، میقدرت اظهارکرد که مصرف مغز گردو یاروهمدم با تکمیل کنندهها خیر فقط به جهت خاصیت ذاتی آن، بلکه به جهت تعاملات مثبت آن با داروهای محلول در چربی و کاهش استرس اکسیداتیو، یک استراتژی زیرکانه برای بهبود تندرست همگانی به حساب میآید.
برای افرادی که در پی ارتقا اثربخشی داروهای تقویتی میباشند، پیشنهاد میگردد به مصرف منظم مغز گردو در کنار کامل کنندههای غذایی اعتنا ویژهای داشته باشند. مخلوط این دو دلیل قادر است به پیشرفت در عملکرد سلولی، تقویت سیستم ایمنی و در غایت بهبود چگونگی معاش یاری دهد.
در نقطه پایان، اعتنا به نکات مصرفی، گزینش تکمیل کنندههای کیفیت خوب، رعایت رژیم غذایی متعادل و مشاوره با متخصصین، از مهم ترین قدمهایی میباشد که میتواند به حداکثر رساندن فواید مصرف به طور همزمان مغز گردو و داروهای تقویتی بیانجامد.
- چهارشنبه ۱۱ تیر ۰۴ | ۱۴:۰۰
- ۶ بازديد
- ۰ نظر
قیمت گردو تازه ارزان تر است یا گردو کهنه؟