کره گردو؛ سوپر فود جدید رژیم‌های سالم

خرید گردو امسالی و قیمت گردو تازه را در سایت خشکبارلند ببینید.

کره گردو؛ سوپر فود جدید رژیم‌های سالم

تغذیه سلامت و متعادل از دیرباز همواره یکی مهمترین گرفتاری‌های انسان بوده میباشد. در چندین سال اخیر با ظهور سوپر فودهای تازه، عشق و علاقه‌مندان به تغذیه تندرست درپی یافتن مواد غذایی باارزش غذایی بالا و خاصیت درمانی بیشتر می باشند.  کره گردو  و خرید گردو امسالی یکی‌از این تولیدها منحصربه‌فرد میباشد که خلال مزه خوشایند، تحت عنوان منبع بی نیاز از اسیدهای چرب امگا-۳، آنتی‌اکسیدان‌ها، ویتامین‌ها و مواد معدنی، تأثیرات مثبتی بر تندرست قلب، مغز و سیستم ایمنی داراست.

تعریف و تمجید کره گردو
کره گردو چیست؟
کره گردو محصولی میباشد که از گردوی نو و آسیاب گردیده به دست می آید. برخلاف بقیه گونه های کره‌های مغذی مانند کره بادام زمینی یا این که کره بادام، کره گردو دارنده مزه و بو خاصی میباشد که ناشی از روغن‌های طبیعی مو جود در گردو می باشد. این مال به جهت داشتن ترکیبات مغذی و خاصیت سالمی بسیار آیتم دقت قرار گرفته و تحت عنوان یک ماده غذایی بدون نقص و مغذی در رژیم‌های متفاوت رده ویژه‌ای دارااست.

خصوصیت‌های کره گردو
سرشار از اسیدهای چرب امگا-۳: گردو یک کدام از شایسته ترین منابع طبیعی امگا-۳ میباشد که به افزایش عملکرد قلب و عروق یاری می‌نماید.
دربردارنده پروتئین‌های گیاهی: کره گردو تحت عنوان منبعی از پروتئین‌های گیاهی، برای عده ای که در‌پی جایگزین‌های گیاهی می باشند، مطلوب میباشد.
آنتی‌اکسیدان‌های کارکشته: وجود فلاونوئیدها و ترکیبات ضد التهابی در گردو، کره گردو را به یک ماده ضد پیری و محافظ سلولی تبدیل نموده است.
ویتامین‌ها و مواد معدنی: این فرآورده بی نیاز از ویتامین E، منگنز، مس و فیبر میباشد که برای تن درستی پوست، مغز و سیستم گوارشی بسیار موءثر میباشد.

کره گردو ارگانیک تویسرکان – 450 استوانه ای
فواید تن درستی کره گردو
1. تامین از سالم قلب
یکی‌از مهمترین فواید کره گردو، تأثیر مثبت آن بر سالم قلب میباشد. اسیدهای چرب امگا-۳ مو جود در گردو به کاهش کلسترول بد (LDL) و ارتقاء کلسترول بهتر (HDL) یاری می‌نماید. همینطور، این ترکیبات موجب کاهش التهاب و بهبود جریان خون میگردند. مطالعات مختلف علامت داده‌اند که مصرف منظم کره گردو میتواند خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی عروقی را کم کند.

2. پیشرفت در عملکرد مغز
امگا-۳ها و آنتی‌اکسیدان‌های جان دار در کره گردو نقش مهمی در مراقبت سعی مغز دارا‌هستند. این ترکیبات به بهبود یاد، ارتقا تمرکز و کاهش خطر ابتلا به بیماری‌های عصبی مانند آلزایمر یاری می‌نمایند. مصرف کره گردو تحت عنوان یک بین‌وعده یا این که افزودنی به ناشتایی میتواند به بهبود تلاش شناختی در حین روز امداد کند.

3. تقویت سیستم ایمنی
وجود ویتامین E و آنتی‌اکسیدان‌های طبیعی در کره گردو به تقویت سیستم ایمنی تن یاری می‌نماید. این ماده غذایی با رویارویی با رادیکال‌های آزاد و کاهش استرس اکسیداتیو، به مراقبت سالم سلول‌ها و بافت‌های تن امداد می‌نماید. به‌خصوص در فصل‌های سرد سال، مصرف کره گردو می تواند از بروز بیماری‌های ویروسی خودداری نماید.

4. محافظت تندرست پوست و مو سر
ویتامین E مو جود در کره گردو تحت عنوان یک آنتی‌اکسیدان حاذق، از جراحت‌های ناشی از روشنایی خورشید و آلودگی‌های محیطی پرهیز می‌نماید. این ماده مغذی موجب بهبود بافت پوست، ارتقا لطافت مو سر و خودداری از پیری زودرس می‌گردد. به کارگیری از کره گردو تحت عنوان یک ماده غذایی و همینطور به‌شکل ماسک موی می تواند حاصل چشمگیری به یار داشته باشد.

5. حفاظت از دستگاه گوارش
فیبر مو جود در کره گردو به افزایش عملکرد دستگاه گوارش یاری می‌نماید. مصرف این ماده غذایی می تواند به تهیه سطح قند خون، کاهش التهابات روده‌ای و بهبود هضم یاری دهد. همینطور، کره گردو تحت عنوان یک غذای مدل و مقوی، قادر است برای کسانی که ایرادات گوارشی دارا‌هستند، موثر باشد.

محصول ها مرتبط:

فروش ویژهمحصول تخفیف خورده
کره گردوی ارگانیک تویسرکان
۴۴۹,۷۰۰ تومان بها اساسی: ۴۴۹,۷۰۰ تومان بود.۳۹۹,۸۰۰ تومانقیمت فعلی: ۳۹۹,۸۰۰ تومان.
اضافه کردن به سبد خرید
فروش ویژهمحصول تخفیف خورده
مغز گردوی صادراتی تویسرکان – 1کیلوگرم
۱,۳۹۸,۴۵۰ تومان ارزش اساسی: ۱,۳۹۸,۴۵۰ تومان بود.۱,۲۴۹,۴۶۰ تومانقیمت فعلی: ۱,۲۴۹,۴۶۰ تومان.
اضافه کردن به سبد خرید
فروش ویژهمحصول تخفیف خورده
مغز گردوی رویال تویسرکان (جایگاه یک) – 1 کیلوگرم
۱,۱۹۹,۶۰۰ تومان ارزش اساسی: ۱,۱۹۹,۶۰۰ تومان بود.۱,۰۳۹,۸۵۰ تومانقیمت فعلی: ۱,۰۳۹,۸۵۰ تومان.
اضافه کردن به سبد خرید
مواد پرخاصیت جان دار در کره گردو
پروتئین‌ها و چربی‌های سلامت
کره گردو دارنده مقدار قابل توجهی چربی‌های غیر اشباع میباشد که برای مثال آنان اسیدهای چرب امگا-۳ و امگا-۶ هستند. این ترکیبات چربی به پیشرفت در عملکرد قلبی-عروقی و کاهش التهاب‌های مزمن در تن یاری می‌نمایند. همینطور، پروتئین‌های مو جود درین ماده غذایی برای ایجاد کرد و محافظت سلول‌های تن ضروری میباشند.

ویتامین‌ها و مواد معدنی
ویتامین E: از‌آنجا‌که پوست و سلول‌ها در معرض آلودگی‌های محیطی و استرس‌های اکسیداتیو قرار دارا هستند، ویتامین E تحت عنوان یک محافظ توانا شغل می‌نماید.
منگنز: این ماده معدنی در متابولیسم انرژی و کوشش سیستم عصبی نقش مهمی جاری ساختن می‌نماید.
مس: مصرف مطلوب مس به تقویت سیستم ایمنی و بهبود تندرست عروق یاری می‌نماید.
فیبر: یاری به بهبود هضم و تهیه و تنظیم قند خون از سایر مزایای فیبر مو جود در کره گردو میباشد.
آنتی‌اکسیدان‌ها
وجود ترکیبات آنتی‌اکسیدانی در کره گردو، سبب ساز میشود که‌این ماده غذایی تحت عنوان یک دلیل ضد پیری و محافظ در قبال استرس اکسیداتیو شناخته خواهد شد. آنتی‌اکسیدان‌های جانور در آن به کاهش التهاب‌های مزمن، پرهیز از زخم به DNA و بهبود تندرست سلولی امداد می‌نمایند.

نحوه تهیه و تنظیم کره گردو در خانه
یک کدام از جذابیت‌های کره گردو این میباشد که تنظیم آن در خانه بسیار بی آلایش و مقرون به صرفه میباشد. در‌پی یک فرمان تنظیم بی آلایش برای کره گردو ارائه میدهیم:


شیوه تهیه و تنظیم کره گردو در منزل
مواد موردنیاز
گردو: ۲ پیمانه (ترجیحاً ناپخته و نو)
روغن زیتون یا این که روغن نارگیل: ۱ تا ۲ قاشق غذاخوری (ازروی میل، برای بهبود بافت)
یه خرده نمک: به ترازو دلخواه
عسل یا این که شیره افرا: برای اضافه کردن شیرینی (از روی اختیار)
فرایند تهیه و تنظیم
مهیا‌سازی گردو: گردوها را در شکل گرایش می توانید پاره ای به حرارت ملایم در تابه فارغ از روغن بپزید تا طعمشان تقویت گردد؛ ولی چنانچه در‌پی محافظت بی نقص مواد پرخاصیت می‌باشید، خوب میباشد از شرایط ناپخته استعمال فرمایید.
آسیاب کردن: گردوها را در ترکیب‌کن یا این که طعام ساز بریزید و به زمان ۳ تا ۵ دقیقه به نیکی آسیاب نمائید. در صدر گردوها به طور پودر در خواهند آمد و بعد به ندرت به کره تبدیل میشوند.
اضافه کردن روغن و نمک: در شکل نیاز برای بهبود بافت، روغن زیتون یا این که روغن نارگیل را اضافه فرمائید. همینطور نمک و در شکل گرایش عسل یا این که شیره افرا را اضافه نمایید.
ترکیب مواد: ادامه دهید تا کره گردو به طور یکپارچه و قابل انعطاف درآید.
محافظت: کره گردو را در یک شیشه دربسته در فریزر حفظ فرمائید. این فرآورده می تواند تا یک‌سری هفته در یخچال فریزر بماند.
نکات تعیین و حفظ کره گردو
گزینش گردو کیفیت عالی
برای تهیه و تنظیم کره گردو با شایسته ترین چگونگی، پیشنهاد می گردد از گردوی نپخته، جدید و ارگانیک به کار گیری فرمایید. گردوی بی‌چگونگی ممکن میباشد فاقد بعضی از مواد پرخاصیت لازم تن باشد و مزه آخری متاع را نیز ذیل تأثیر قرار دهد.

حفظ مطلوب
محافظت درست کره گردو به نگهداری خاصیت مغذی آن یاری می‌نماید. بعداز تهیه و تنظیم، کالا را در ظروف شیشه‌ای با درب سفت قرار دهید و در فریزر محافظت نمایید. برای به کار گیری در دمای اتاق، یه خرده از آن را پیش از مصرف خارج بیاورید تا کم کم قابل انعطاف خواهد شد.

نکات بهداشتی
استعمال از ابزار و ظروف منزه در تنظیم کره گردو بسیار اساسی میباشد تا از آلودگی میکروبی خودداری خواهد شد. همینطور، قبل از آسیاب کردن گردو، مطمئن گردید که گردوها عاری از هرگونه آلودگی یا این که کپک می‌باشند.

مقایسه کره گردو با بقیه کره‌های مغذی
کره گردو در مقابل کره بادام زمینی
کره بادام زمینی به جهت دسترسی راحت و محبوبیت بالا در بخش اعظمی از کشورها آیتم به کار گیری قرار میگیرد. با این حالا، تفاوت‌های قابل توجهی در بین کره گردو و کره بادام زمینی وجود داراست:

محتوای چربی‌های تندرست: کره گردو دارنده اسیدهای چرب امگا-۳ میباشد که در کره بادام زمینی کمتر یافت میگردد.
خاصیت ضد التهابی: آنتی‌اکسیدان‌های جان دار در گردو به کاهش التهاب‌های مزمن یاری می‌نمایند، در حالی که کره بادام زمینی از این حیث ممکن میباشد کمتر مفید باشد.
مزه و رایحه: کره گردو طعمی متمایز و طبیعی داراست که ممکن میباشد برای برخی اشخاص جالب‌خیس باشد.
کره گردو در مقابل کره بادام
کره بادام نیز تحت عنوان یک کدام از دیگر از سوپر فودهای دوست داستنی شناخته می‌گردد. هر دو این تولیدها خاصیت مغذی بالایی دارا‌هستند ولی:

کره گردو: به جهت محتوای بالای امگا-۳ و آنتی‌اکسیدان‌ها، بیشتر برای پشتیبانی از تندرست قلب و مغز سفارش می گردد.
کره بادام: بیشتر تحت عنوان منبع بی نیاز از ویتامین E شناخته می گردد که برای پوست و موی بسیار اثرگذار میباشد.
مقام کره گردو در رژیم‌های غذایی امروزی
با اعتنا به مطالعات مختلف و تغییر تحول طریقه جامعه به سمت تغذیه سلامت، کره گردو تحت عنوان یک تکمیل کننده غذایی مطلوب در کنار میوه‌ها، صیفی جات، نان‌های بدون نقص و بقیه منابع غذایی تندرست قرار می گیرد. به کارگیری از کره گردو تحت عنوان جایگزین تندرست برای ادویه‌ها و افزودنی‌های غذایی قادر است به بهبود چگونگی رژیم غذایی یاری دهد.

ایده‌های کاربردی برای به کار گیری از کره گردو در آشپزی
ناشتایی مغذی
کره گردو قادر است تحت عنوان یک افزودنی بهتر در ناشتایی‌های شما مصرف شود. مثلا:

اسموثی صبحگاهی: یک قاشق کره گردو به همپا میوه‌های جدید، شیر بادام و کمی عسل میتواند یک اسموثی مقوی و انرژی‌زا بسازد.
آزمایش و نان: کره گردو روی آزمایش یا این که نان سبوس‌دار به همدم عسل یا این که مربا، یک ناشتایی بی آلایش و مغذی را آماده می‌نماید.
دربین‌وعده‌های تندرست
به کارگیری از کره گردو تحت عنوان دربین‌وعده می تواند سطح انرژی شمارا در طی روز نگهداری نماید:

دپس همدم با میوه: کره گردو می تواند تحت عنوان دیپ (غوطه‌ور) برای برش‌های میوه‌های جدید مانند سیب یا این که گلابی استعمال شود.
افزودنی به ماست: افزودن یک قاشق کره گردو به ماست چکیده یا این که ماست یونانی می تواند ترکیبی خوشمزه و مغذی ساخت نماید.
غذاهای اساسی و سالادها
کره گردو ضمن به کارگیری تحت عنوان اسپرد، می تواند در تهیه و تنظیم سس‌ها و ادویه‌های سالاد نیز به عمل رود:

سس سالاد: با ترکیب کردن کره گردو، آبلیمو، عسل و پاره ای خردل می توانید یک سس سالاد مخصوص تنظیم نمائید.
افزودنی به غذاهای گرم: افزودن کره گردو به سوپ‌ها یا این که غذاهای گرم مانند خورشت‌ها میتواند مزه و قیمت غذایی آنان‌را ارتقا دهد.
دسرهای سلامت
برای عشق‌مندان به دسرهای تندرست، کره گردو آیتم‌ای بهتر محسوب میشود:

شیرینی‌های سوای فر: کره گردو یار و همدم با رطب، پسته و مقداری کاکائو می تواند تحت عنوان اساس‌ای برای تنظیم شیرینی‌های سلامت و انرژی‌زا مصرف شود.
پودینگ‌ها: مخلوط کره گردو با شیر بادام و چیا، یک پودینگ خوشمزه و مقوی برای دسر آماده می‌نماید.
تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.